UPOZNAJTE NAŠ TIM

Uprava kluba

Jurica Topić

Jurica Topić

Predsjednik kluba

Čovjek koji je u plivanju od 1972. najprije kao plivač, potom kao trener svih uzrasnih kategorija, a sada kao predsjednik kluba. Kroz njegove ruke prošli su mnogi uspješni plivači poput Hrvoja Barića, Duje Draganje, Smiljane Marinović, Tine Gabrilo, Ivane Đapić, Sandre Muratti, Sandre Jukić, Marijane Šurković i drugih. Cilj mu je da djeci koja dolaze u klub sport postane način života i da usvoje sportske vrijednosti poput onih da nikada ne odustaju i da trud nije garancija uspjeha, ali bez njega ne možeš uspjeti.

Maja Franić

Maja Franić

Tajnica kluba

Podrška trenerima i plivačima kao tajnica i knjigovođa već 17 godina. Organizator svih aktivnosti koje klub zamisli.

Treneri

Đina Topić

Đina Topić

Trenerica

Nekoć profesionalna košarkašica koja u POŠK-u radi već 27 godina. Kroz godine je samostalno te kao pomoćna trenerica prošla sve uzrasne kategorije. Od 2014. voditeljica je mlađih natjecateljskih kategorija i škole plivanja. Osobnim uspjehom smatra kada sportaša zainteresira i trenira na način da se ostvari kao senior.

Miro Žeravica

Ivana Vidović Lasić

Trenerica

Članica POŠK-a od malih nogu, a kroz godine je osvajala mnogobrojna odličja. Volontirala je u klubu tijekom školovanja, a zadnjih 10 godina radi kao trenerica na obuci neplivača te svih uzrasta škole plivanja.

Filip Biuk

Filip Biuk

Trener

Viši sportski trener plivanja koji je kroz dugogodišnju plivačku karijeru postigao značajna odličja te sudjelovao na mnogobrojnim natjecanjima na nacionalnoj i europskoj razini. U Plivačkom klubu POŠK aktivno radi od 2015. te svoje znanje i plivačko iskustvo prenosi u radu s mlađim natjecateljskim grupama te s najmanjima u školi plivanja i obuci neplivača.

Ana Tandara

Ana Tandara

Trenerica

Magistrica kineziologije koja svakodnevno usavršava svoja znanja te bivša odbojkašica. Klubu se priključila kao sezonska trenerica obuke neplivača i najmlađih u školi plivanja, a od 2019. trenerica grupe početnika natjecatelja i škole plivanja.

Lea Aljinović

Lea Aljinović

Trenerica

U plivanju od svoje šeste godine, a kroz godine rada nastupala je na državnim prvenstvima i bila važan dio Poškovih štafeta. Svoj trenerski put započela je kao sezonska trenerica obuke neplivača i škole plivanja, a od 2019. je u klubu kao asistentica trenera prve ekipe.

Kate Gudelj

Kate Gudelj

Trenerica

Poškova plivačica i hrvatska reprezentativka koja je kroz karijeru osvajala odličja na nacionalnoj razini. Trenerskom timu priključila se 2020. godine gdje radi s početnicima natjecateljima i u školi plivanja. Također, magistrirala je novinarstvo te je zadužena za sav šareni sadržaj na našim društvenim mrežama.