POKAZNI SAT NA ZENTI (10. kolovoza 2022.)

Kao i svake godine na ljetnom bazenu Zenta održali smo pokazni sat gdje su djeca iz plivačkih grupa Morskih konjići, Papaline i Girice pred roditeljima pokazali što su učili u našoj ljetnoj školi plivanja.

Na početku su Poškovi natjecatelji mlađih dobnih skupina pokazali sve 4 tehnike plivanja i zaradili veliki pljesak, a onda su na pozornicu stupili naši mali šampioni. Prvo se plivalo noge kraul s daskom, potom kompletno kraul i na kraju noge leđno/kompletno leđno ovisno o grupi. Bilo je tu smijeha, navijanja, ali i pokoja suza onih najmlađih koji su se brzo utješili uz naše plivače koji su plivali pored njih i bodrili ih.

Djeca su na samom kraju uz slatkiše nagrađena pohvalnicama za sudjelovanje u ljetnoj školi plivanja. ALI, ovo ne znači da je školi plivanja došao kraj, već NORMALNO NASTAVLJAMO S LJETNIM RASPOREDOM.

Hvala svim plivačima i plivačicama koji su došli i ponosno pokazali svoje plivačke vještine. Bravo i za njihove trenere na trudu i strpljenju, ali i za roditelje koji su svjesni važnosti sportskih aktivnosti priključili djecu našim plivačkim grupama. Nadamo se da vam je bilo barem upola zabavno i zanimljivo kao nama.